meet me in a new light

k i r s t e n 
 
&
 
a p r i l ‘ s  b l o s s o m  t r e e s

Op een lentedag in April stonden de bomen in bloei.
We stonden beiden in een ander licht. Letterlijk en figuurlijk. Ik was portretfotograaf voor een dag en ik vond het geweldig om te doen. Kirsten was even mijn model en later wisselden de rollen. Eerder die week spotte ik de prachtige bloesembomen die vol in bloei stonden bij mij in de buurt en ik kon het niet laten om die als onze locatie te bekronen. Daarnaast maakten we de foto’s op het midden van de dag, waardoor het licht nogal fel was. Ondanks dat dit een uitdaging was, zijn er een aantal leuke foto’s uit gekomen.
liefs,
eva

2 thoughts on “meet me in a new light”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s