something new…

happy new year
happy new  b l o g n a m e !

Hoi allemaal! Nog een gelukkig nieuwjaar! Een beetje te laat natuurlijk en officieel kan ik dat niet echt meer zeggen, maar ik wil jullie graag nog een fijn 2019 toewensen. Ik ga met nieuwe, goede moed het jaar in, ik hoop jullie ook!

En… Misschien is het jullie al opgevallen.. of hebben jullie mijn laatste instagram post gelezen… maar: Ik heb een nieuwe blognaam! ‘& eva’ is het nieuwe ‘a teacup of me’. Ik was al een tijdje aan verandering toe, maar kwam maar niet op een goede naam. Het is best een grote stap en ik wilde niet dat ik het na een paar weken weer zat zou zijn. Uiteindelijk kwam ik op deze naam en ik hoop dat het een beetje meer bij mijn blog past! Het voelt goed, zo’n frisse start aan het begin van het nieuwe jaar.

veel liefs!

10 thoughts on “something new…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s