carrot cake

Aan het begin van de maand kreeg ik ineens enorm veel zin om iets te gaan bakken. Mijn moeder had een walnotenworteltaart recept in de allerhande gespot en ik besloot om die te gaan maken. Samen met mijn broertje heb ik op zaterdagmiddag in de keuken gestaan, met een muziekje aan en onze handen uit de mouwen. Aan het einde van de middag rook het huis heerlijk naar taart.

Er zijn best veel ingrediënten nodig, maar dan heb je ook wat! Ik heb ontzettend genoten van het bakken en opeten van deze carrot cake, en de frosting was om je vingers bij af te likken. Het recept dat we hebben gebruikt kun je vinden via dit linkje, als je zin hebt om iets te bakken dit weekend!
xxx
 

8 thoughts on “carrot cake”

  1. ziet er zoooo goed uit!! Ik heb letterlijk nog nooit carrot cake gegeten, dus dat moet echt eens gebeuren! Hele mooie foto's!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s