hello june

Het is een hele lange tijd stil geweest op mijn stukje internet, maar daar gaat nu verandering in komen! Mijn examens zijn afgelopen en ik heb vakantie! Genoeg tijd dus om weer veel te gaan schrijven, fotograferen en posten. Ik ben heel blij dat de periode van leren, leren en nog eens leren voorbij is, maar de stress kan ik nog niet helemaal laten vervagen. Ik ben zenuwachtig voor de uitslag van mijn uren zwoegen in de gymzaal (op een niet hele comfortabele stoel). Maar ik moet het gewoon loslaten, er is toch niets wat ik kan doen op dit moment. Nou ja, één ding dan: genieten van mijn vakantie!

Voordat de examens begonnen ging ik in de meivakantie met mijn familie naar België! Daar heb ik, naast het leren, een hele leuke tijd gehad. We zaten in een hutje in het bos en het heeft me heel erg geholpen dat er geen wifi was. Zo kon ik me beter concentreren op mijn leerwerk en heb ik ook nog eens veel gelezen.

Op een aantal zonnige avonden zijn we een wandeling gaan maken en ik heb mijn camera mee op pad genomen om de prachtige omgeving vast te leggen. We liepen langs groene weiden met ezeltjes en koeien, langs boterbloemen en fluitenkruid, verlicht door de gouden gloed van de zon. In dit artikel wil ik een aantal foto’s met jullie delen die ik toen heb gemaakt.

Ik heb heel veel (ideeën voor) artikels klaarstaan en mijn handen jeuken om weer wat regelmatiger te gaan posten. Ik heb het echt gemist. Dus…

Tot snel!

xxx

9 thoughts on “hello june”

  1. Wat een prachtige foto's en wat een fijn gevoel om die examens gehad te hebben! Geniet lekker van al die vrije tijd 🙂 En ik ben heel benieuwd naar de artikeltjes die gaan komen!

    Like

  2. Oh, wat een super mooie foto's! En die allereerste foto!! Wauwie, zo mooi, en pinterest-achtig!! Geniet volop van je vakantie, ik kijk uit naar je nieuwe posts! Tot snel! 🙂 Xxx

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s