ronddwalen in delft

een dagje  d e l f t  met mijn familie  ✍

Begin februari gingen we op stap naar Delft! Tussen de drukke weken door kon ik een gaatje in mijn agenda vrijhouden en hebben we er een gezellige dag van gemaakt. Gevuld met het bezoeken van winkeltjes en onze handen warmen aan koffie en chocolademelk. Vooral even niet denken aan school. Ook besloot ik mijn camera mee te nemen, omdat ik hem sinds het begin van 2018 niet meer aan had geraakt en ik het fotograferen heel erg miste.

Delft is een supergezellige stad. Overal waar ik keek vond ik wel een leuk cafeetje of restaurantje en de straten zijn verlicht met fairylights (i love!!). De oude gebouwen en hier en daar terrasjes geven het een fijne sfeer. De kou was bovendien een goed excuus om elk winkeltje in te glippen en rond te lopen.

groene vingers • burgwal 23

“Met Groene Vingers creëren wij een fijne liefdevolle sfeer, wat zorgt voor de juiste ontspanning in huis en tuin. Wij verkopen groene planten voor binnen en buiten met bijbehorende accessoires. Met de combinatie van hippe interieuraccessoires met planten kan je je karakter thuis weergeven. Wij nemen je mee in onze wereld van groen, wonen, buitenleven en (stads)tuinieren. Bij Groene Vingers krijg je naast beleving ook daadwerkelijk het goede advies vanuit een deskundige achtergrond.”                             – groenevingersdelft.nl
Groene vingers was een van die winkels waar ik graag naar binnen ging. Een ruimte vol met de leukste plantjes. Een groen walhalla. Met hier en daar ook wat andere hebbedingetjes voor in huis, zoals kaarten en potjes. Echt een aanrader!

loco lama • molslaan 35-37

“Loco Lama is een concept-store waar naast een bijzonder sterke collectie, sfeer, creativiteit en beleving voorop staan. Eigenzinnigheid, gevoel voor stijl, durf en een stralend optimisme weerspiegelen de spirit van Loco Lama!  In Loco Lama vindt je een divers product assortiment – met name interieur-accessoires, sieraden, design-producten en vintage – duidelijk verbonden rondom één ‘lifestyle’ , inspirerend en voor ieder wat wils. Verschillende prijsklassen zijn vertegenwoordigd, waardoor je zowel voor kleine cadeautjes als grotere eyecatchers en uniek design bij ons terecht kunt.”                                                                                            – locolama.nl
De voorkant van de winkel Loco Lama immediately catched my eye. Het zag er van ver uit als een concept store en ik werd meteen enthousiast. Nadat ik mijn familie over had gehaald om een kijkje te nemen liepen we tussen de leukste artikelen. Echt een perfecte winkel om te shoppen voor interieur of cadeautjes! Ik werd heel vrolijk van deze winkel en verbrandde mijn hand bijna aan een kaars… maar goed.

kek • voldersgracht 27

Na een middagje ronddwalen zijn we neergestreken bij Kek voor een drankje, mijn nu ultimate favoriete plek in Delft evur. De ruimte is prachtig ingericht en ik heb besloten dat ik wil dat mijn huis er later ook zo uit ziet. Verschillende stoeltjes en tafeltjes, ieder met een bloemetje of plantje er op. De menukaart ziet er fantastisch uit en ze hebben een heerlijke dingen. De bediening vond ik ook erg aardig en de hele plek is gewoon zo fotogeniek, wat mij alleen maar nog blijer maakte. So I’ll definitely be back!

Heb jij ooit Delft bezocht?

xxx

22 thoughts on “ronddwalen in delft”

  1. ahh zo leuk deze foto's, echt een leuk sfeertje!! Ik ben in de kerstvakantie ook naar Delft gegaan en het is idd zo gezellig met die fairy lights!!! (echt leuk dat je weer een artikeltje post trouwens)

    Like

  2. Oh, ik ben nog nooit in Delft geweest, maar het ziet er echt zoooo leuk uit! Vooral dat cafétje 'kek' ziet er echt méga gezellig uit! Ik ga je post meteen opslaan, voor moest ik de stad eens bezoeken! ☺ toffe post, Eva! Xxx

    Like

  3. Aaah fijne post!! Volgens mij ben ik weleens in Delft geweest, maar ik moet gauw eens een keertje terug. Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s