looking for jack frost

l e t  i t  s n o w   l e t  i t  s n o w   l e t  i t  s n o w !
❄︎

Dit is inmiddels het 3e ‘fotografierondje’ dat we door de buurt hebben gemaakt en de 1e waar ik foto’s van post op mijn blog! Deze keer leek het op een heus winter wonderland toen ik ‘s ochtends uit mijn raam keek. De perfecte dag om foto’s te maken en een frisse neus te halen. Very fris. Er zat een laagje ijs op ieder blaadje en takje. Ik kan niet wachten tot er sneeuw valt dat ook daadwerkelijk blijft liggen! (snowfights, yes please!)
Met onze camera’s gereed en bibberend door de kou struinend schoten we een aantal winterse plaatjes.
and here we see the photographers in their natural habitat
striking some poses
Op een gegeven moment kwamen we bij het kerkje een lantaarnpaal tegen en we konden niet anders dan ons helemaal in Narnia te wanen als twee Lucy’s…
Ook al moet ik eigenlijk werken aan mijn profielwerkstuk, procrastinatinggg, wilde ik toch een klein postje typen. Ik mis het bloggen zo! At the moment moet ik het een beetje links laten liggen, omdat er veel andere dingen moeten gebeuren (vooral voor school) en ik me er dan niet toe kan zetten om nog meer te schrijven. Ik ben blij dat ik in ieder geval dit artikel uit mijn vingers heb kunnen krijgen!
veel liefs
xxx
 
foto’s van mij zijn gemaakt door evan ❤

20 thoughts on “looking for jack frost”

  1. Oh, wat een fijne foto's!!! Ik hou zooo van de sneeuw, hier heeft het gisteren echt een hele laag gesneeuwd, I loveeee it! ❤ Veel succes met school! X x x

    Like

  2. Wauw! De foto’s zijn super mooi! Ik wil ook nog echt een mooi plekje vinden waar ik foto’s kan maken, maar die heb ik nog niet gevonden haha. Heel veel succes met je profielwerkstuk ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s