off to england we go!

Vandaag is het zo ver. Ik ga naar Engeland op vakantie met mijn familie! Het voelt heel onwerkelijk dat we vandaag al vertrekken, in dit druilerige, grauwe weer. In Engeland zal het waarschijnlijk niet veel beter zijn, maar ach, het wordt vast en zeker leuk. Vanavond slapen we op de boot en morgenochtend krijgen we een english breakfast (scrambled eggs and toast, mmmm…), waarna we met de auto vertrekken naar de eerste camping. We gaan op drie campings staan en bezoeken onder andere Oxford en Brighton! Ik ben nog nooit buiten Londen geweest en ben super benieuwd hoe Engeland nou echt is. Dit is wat ik allemaal wil gaan doen tijdens dit tripje…

v i s i t  n e w  p l a c e s

 

Ik ken Engeland eigenlijk nog niet heel goed. De enige plek waar ik heen ben geweest is Londen, zoals ik al zei, wat een geweldige ervaring was. Nu bezoeken we ook de wat minder bekende plekken. Ik ben benieuwd naar het landschap, de mensen, de architectuur, het eten… Ik ga flink wat cultuur snuiven de komende weken.

t a k e  l o t s  o f  p i c t u r e s

 
Mijn camera is opgeladen en zit al klaar voor gebruik in mijn tas. Dat ik veel foto’s ga maken is een feit, maar ik wilde het toch nog even opschrijven.

k e e p  a  t r a v e l  d i a r y

Ik wil niet alleen heel veel foto’s maken, maar ook veel schrijven. Ik vind het heerlijk om mijn oude reisdagboekjes terug te lezen en wil van deze bijzondere reis ook alles opschrijven, bonnetjes opplakken, treinkaartjes verzamelen en tekeningetjes maken.

w r i t e  &  d r a w

Ik zit al een tijdje met een idee voor een verhaal in mijn hoofd en deze vakantie wil ik de eerste stap zetten en gewoon een paar hoofdstukken proberen te schrijven. Ik heb al honderden notities maar nog geen eerste draft van het eerste hoofdstuk. Het is zo moeilijk om daadwerkelijk te beginnen, omdat ik alles in een keer goed wil omschrijven. Ik wil dus schrijven. Durven te schrijven. Ook wil ik veel tekenen. Dit is een van mijn favoriete bezigheden en ik heb deze hobby een beetje verwaarloosd de afgelopen tijd.

r e a d  a  l o t  o f  b o o k s

Ik vind niks lekkerder dan in de zon zitten, met wat limonade in mijn hand en een boek op mijn schoot. Gisteren bracht ik nog even snel een bezoekje aan de bibliotheek. Ik vond er drie leuke boeken en ben al helemaal enthousiast om ze te gaan lezen. Ook zit mijn ereader vol met verhalen dus ik ben wel even zoet voor deze vakantie…

d i s c o v e r  n e w  s t o r e s

In Engeland kennen ze veel winkels en ook een hoop die in Nederland niet of weinig te vinden zijn. Zo wil ik graag naar Superdrug, Boots, Muji, Paperchase, New Look, Topshop en Waterstones om er maar even een paar te noemen, hahaha. In Brighton hebben ze ook veel independent/vintage stores in de laines, waar ik heel erg benieuwd naar ben!

e n j o y  &  r e l a x

Vakantie kan soms best wat stress met zich meebrengen. Ook al is het vakantie. Je moet met van alles en nog wat rekening houden, waar je thuis niet eens over na hoeft te denken. In mijn geval heb ik soms ook last van heimwee en daarom wil ik genieten als belangrijkste doel stellen. Geniet van de tijd die je hebt op vakantie, want je bent er op dit moment en het gaat zo ontzettend snel voorbij. Voor je het weet zit je weer thuis en kun je alleen nog maar dromen van Engeland.
Ik neem mijn laptop niet mee op reis en dus zal ik de komende maand niks kunnen posten! Wel ga ik natuurlijk volop schrijven en foto’s maken, dus zodra ik weer een computer in mijn bezit heb zal ik erop los gaan typen. Ik weet ook niet in hoeverre ik wifi heb, maar ik ga proberen om wel te posten op instagram. Ik heb zo veel zin om te vertrekken! Ik zie jullie over een paar weken weer!

Een hele fijne vakantie!

xxx

16 thoughts on “off to england we go!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s