february favourites

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn favorieten deelde. De laatste keer was in augustus. Terwijl het totaal niet lang voelt, is het toch alweer 6 maanden geleden! Daarom leek het me een heel goed idee om weer eens aan de slag te gaan en mijn favorieten voor de afgelopen maand op een rijtje te zetten!

treacle moon • my coconut island

Deze heerlijke hand wash kreeg ik van mijn broertje met Sinterklaas. Ik had hem al een tijdje op het oog, omdat de verpakking er o zo leuk uit ziet, maar heb deze handzeep eigenlijk nooit zelf gekocht. Daarom was ik super blij toen ik het cadeau kreeg en er gaat geen dag voorbij dat ik het niet gebruik. Ze hebben ook nog vele andere geurtjes en producten. En ook leuk om te weten: ze testen niet op dieren.

burt’s and bees • lip balsem

with pomegranate oil
In de winter, vooral als ik verkouden ben, kunnen mijn lippen nog wel eens uitdrogen. Ik vind het echt verschrikkelijk als mijn lippen zo aanvoelen, dan smeer ik er balsem op en als dit eenmaal weg is voelt het nog slechter. Met deze lippenbalsem van burt’s and bees heb ik dit eigenlijk bijna niet, dus daarom is dit zeker een van mijn faves deze maand!

make-up • bourjois ultra black felt tip eyeliner

Ik draag niet heel vaak eyeliner, maar als ik het doe gebruik ik er eigenlijk altijd eentje van het merk bourjois. Laatst raakte hij op en ging ik op stap om weer dezelfde te kopen. Eenmaal in de winkel zag ik dat ze hem niet meer hadden en besloot ik dus een ander te kopen, hetzelfde merk, maar dit keer in ultra black. Ik kan alleen maar zeggen dat hij me niet teleurstelde, met deze eyeliner kan zelfs ík een goed lijntje maken (en dat zegt heel wat).

instax polaroid camera

Ik hou van vintage. En van fotografie. Deze polaroid camera is de perfecte mix tussen deze twee. Ik kreeg dit baby blauwe snoepje voor mijn verjaardag en ben er helemaal verliefd op. Op een of andere manier kan ik er zo van genieten als de foto langzaam tevoorschijn komt. Al moet ik het wel wat meer gaan aandurven om die foto’s daadwerkelijk te maken…

movie • la la land

‘City of stars. Are you shining just for me?’

Deze film is magisch. Ik kan er niet over ophouden. De liedjes dansen nog steeds rond in mijn gedachten en de beelden vullen mijn dagdromen met kleur. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit een van de mooiste films is die ik ooit heb gezien. Dit kwam vooral door Mia (gespeeld door Emma Stone, wie, by the way, amazing is). Door Mia’s droom. Haar ambitie. Ik kon mezelf zo in haar vinden en heb dan ook meerdere malen een traantje weggepinkt.

plantje • echeveria

Toen ik dit plantje zag liggen in het tuincentrum kon ik hem daar niet laten. Ik vind het echt een prachtig plantje en ik ga mijn best doen om hem levend te houden. Het vetplantje heet ‘echeveria’ en is een perfecte toevoeging als decoratie in mijn kamer.

shoes • clarks

Is it possible to fall in love with shoes? Deze schoenen zijn op dit moment echt mijn favoriete stappers. Ze passen overal bij. Onder jeans, jurkjes… Eerst werd ik een beetje afgeschrikt door de prijs, maar het was wel iets wat ik graag wilde en voor had gespaard. En nu kan ik ze niet meer uittrekken!

favourite spot • ten to three

Ik heb Ten To Three Bakery al eens eerder in mijn favorieten gezet, maar laatst bracht ik weer een bezoekje met twee van mijn beste vriendinnen en moest ik het ook wel in mijn faves zetten van deze maand. Deze Bakery vindt je in Rotterdam en in Delft en ze verkopen er de schattigste cupcakes en heerlijke scones. Ook is er een Alice In Wonderland thema, which i loooove!

Wat zijn jullie favorieten van februari?

xxx

15 thoughts on “february favourites”

 1. Wat een leuke favorieten en mooie foto's!! Die lippenbalsem van Burt's Bees vind ik ook zo heerlijk! En ik twijfel al zo lang of ik ook een Instax ga kopen, maar het lijkt me ook eng om dan daadwerkelijk foto's te maken. Je bent een prachtig meisje. Heerlijk met al die sproetjes! Zoveel heb ik er alleen als ik net terug ben van zomervakantie….Liefs, Annemarie

  Like

 2. Inderdaad echt suuuper leuke schoenen!! Ik heb ook een polaroid, en na een jaar ben ik er nog steeds heel erg blij mee 🙂 Mooie foto's!!

  Like

 3. Je foto's zijn weer suuuupermooi! En inderdaad, de prijs van Clarks schrikt wel af ja. Daarom heb ik ze nog steeds niet gekocht. En omdat de onderkant misschien net zo dun als als van All Stars, en dat lijkt me niet zo fijn lopen. Wat vind jij, lopen ze fijn?

  Like

 4. Thanks so much!! Aan de schoenen moest ik eerst heel erg wennen, ik denk dat ik na ongeveer 2/3 dagen ze goed in had gelopen en toen zaten ze ook gewoon prima! xxx

  Like

 5. Aah leuk!! Ik heb me voorgenomen om wat meer foto's te maken met mijn polaroid, anders komt er nooit wat van (:xxx

  Like

 6. Zo tof dat ik je blog gevonden heb! Zo'n treacle moon zie ik ook steeds staan bij de Albert Heijn, maar ik heb 'm eigenlijk nog nooit gekocht. Ben wel razend benieuwd, hehe. & La La Land is zo mooi hé! Ik moest even wennen, maar uiteindelijk vond ik 'm echt super leuk. Liefs!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s