merry christmas!

it may be the most wonderful time of the year,
but i have collected more than one wonderful moment this year.
i want to enjoy every single day,
and enjoy christmas even a little bit more.
because if you want to,
it can be christmas every day.

Ik heb eindelijk vakantie! Het is echt heel fijn om even niet om 7 uur op te staan en te moeten denken aan toetsen. Om ‘s middags nagelbijtend te zitten leren voor een herkansing. Nu kan ik even bijkomen van de afgelopen maanden en me weer helemaal opladen. Er staan allerlei leuke dingetjes gepland en ik kan ook niet wachten om nog veel meer blogposts te uploaden!

Ik hoop dat jullie nu allemaal heerlijk kerst aan het vieren zijn, met vrienden, familie, lekker eten. Of misschien wel alleen, genietend van deze prachtige winteravond. Hoe je het ook viert, ik hoop dat je terug kan kijken op een heerlijk weekend, een heerlijke week of zelfs een heerlijk jaar!

Nog een hele gezellige, warme 2e kerstavond en alvast een fijne jaarwisseling! Voorzichtig met vuurwerk en eet heel veel oliebollen (dat is mijn plan in ieder geval, hihi)!

xxx
Ā 
ps. heel erg bedankt voor 30 volgers op bloglovin’!!!

16 thoughts on “merry christmas!”

  1. Ik hoop dat je een fijne Kerst hebt gehad en ik wens je alvast een gelukkig nieuwjaar! En woehoe voor je volgersaantal šŸ™‚

    Like

  2. Yay ben heel benieuwd wat voor posts je gaat maken! Ik wil nu ook graag gaan voorwerken alleen na de vakantie heb ik tentamenweek dus dat gaat niet helaas. Hele mooie foto's trouwens!! En alvast een hele fijne jaarwisseling ā¤

    Like

  3. oei, alvast heel veel succes met je tentamenweek (plus het leren, you got this!)!!! bedankt voor de lieve comment!! xxx

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s