11 november

Zeventien. Ze-ven-tien. 17. 

Ik ben zeventien jaar oud. Jong. Zeventien. Ik kan me nog herinneren dat ik het vorig jaar heel onwerkelijk vond om zestien te worden… En nu is er alweer een jaar voorbij. Wat toch wel een beetje raar voelt, nu ik het zo opschrijf.

Ik moet altijd erg wennen aan mijn “nieuwe leeftijd”, maar deze keer heb ik wat meer het idee dat het getal zeventien wel bij me past. Het is comfortabel. En dan moet ik vooral niet aan het feit denken dat ik over een jaar eigenlijk volwassen ben en ik dit jaar eigenlijk al mijn rijbewijs mag halen. Of ik mezelf al achter het stuur zie zitten? Nee, totaal niet.
 

Op 11 november 2016 werd ik dus zeventien en ik heb een hele leuke dag gehad. Mijn plan om een blogpost te schrijven voor die dag is compleet in de soep gelopen, maar ach, beter laat dan nooit, toch?

Ook wil ik graag een paar cadeautjes die ik heb gekregen delen in een andere post, want ik heb super leuke dingetjes gehad! (Dit doe ik overigens niet om op te scheppen, maar omdat ik heel dankbaar ben voor alles wat ik heb gehad en ik jullie misschien wat inspiratie kan geven voor kerst- en/of verjaardagscadeaus!)

Maar dat hebben jullie nog van me tegoed! Ik heb het erg druk op het moment, morgen begint namelijk mijn toetsweek dus ik ben hard aan het studeren. Daarna is het alweer bijna tijd voor Sinterklaas en mid-december ga ik naar Spanje toe met school (how exciting!!)!
Hopelijk tot over een weekje als ik niet al ben overleden door het leren en mijn toetsen achter de rug zijn (voor overdrijven haal ik vast een tien).
xxx

14 thoughts on “11 november”

 1. Ooh 17! Leeftijdsgenootjes hihi. Hele mooie foto's! Hoe heten die bloemen? Ze zijn echt mooi! Sorry dat ik het zo laat pas lees.. dus: NOG GEFELICITEERD LIEVE EVA! ❤

  Like

 2. Nog gefeliciteerd! Ik kon me toen ik 17 werd ook echt niet voorstellen dat ik ooit zou autorijden en volwassen zou worden, maar nu nog geen 1,5 jaar later heb ik toch echt al een half jaar mijn rijbewijs!

  Like

 3. Gefeliciteerd met je 17e verjaardag! Ik vond het ook onwerkelijk toen ik 16 werd, (wat ik nog steeds ben), ik dacht vroeger altijd dat je 16 jaar zijn helemaal geweldig was, maar het voelt nog steeds hetzelfde haha.

  Like

 4. Nog gefeliciteerd! 🙂 Leuk geschreven ook! 17 is een mooie leeftijd, haha, ik vind 17/18/19 wel echt ideale leeftijden of zo. Nu word ik bijna 20 en dat is echt huilen want dan ben ik geen tiener meer en dus oud, hellup

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s