outfit • on wednesdays we wear pink

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.
                                                                                                             – Audrey Hepburn

een prachtige quote van Audrey om deze post mee in te leiden 😉

  

Vandaag weer een outfitpost! En ik heb geen idee wat ik precies in deze post wil zetten, maar ik denk dat het gewoon een soort praatje wordt. Ik ben op dit moment in Spanje en het waait heel hard. Morgen vertrekken we alweer terug naar huis, wat ik op een of andere manier erg jammer vind (normaal sta ik te springen om weer naar huis te gaan).

Deze foto’s zijn dan ook in Spanje gemaakt, in Altea en Gata om precies te zijn. Ik wil niet te veel vertellen over deze plaatsjes, omdat ik jullie er nog uitgebreid over wil schrijven in een andere blogpost!

De titel van dit stukje slaat trouwens op de film Mean Girls, ik heb ze voor de vakantie gekeken (lees: om 23.00 had ik nog zin om een film te kijken en dus ben ik tot 02.00 wakker gebleven om hem af te kijken). En dit jurkje is roze en ik droeg hem op een woensdag. Toepasselijk.

dress  forever 21 • bag & shoes (van vorig jaar)  primark • sunglasses  swan market

Het jurkje dat ik aan heb op de foto is zo ontzettend schattig. Zoals je kunt zien op een van de foto’s heeft het bij de hals kleine boogjes en de kleur is een prachtige lichtroze. Hij is wel wat aan de korte kant en ik was continu bang dat hij op zou waaien en ik een marilyn monroe-momentje zou hebben. Maar deze angst heb ik met alle jurkjes. Het is niet gebeurd! En het kost me meestal ook wat zelfvertrouwen om zoiets aan te trekken. Achteraf denk ik dan altijd weer: waarom doe ik dit niet vaker?

In wat voor kledingstuk voel jij je zelfverzekerd?

xxx

met dank aan mijn vader, moeder en mijn broertje voor het maken van de foto’s waar ik op sta! (bijna heel mijn familie er bij betrokken, haha, maar het was het waard!) 

14 thoughts on “outfit • on wednesdays we wear pink”

  1. Mooie foto's! Staat je heel mooi, en liefde voor je tasje, zo mooi! Superleuk dat je in Spanje geweest bent! Ben benieuwd naar je foto's!

    Like

  2. Ah wat een superleuk jurkje! Vaker doen dit soort jurkjes, is inderdaad een beetje eng (ik spreek uit ervaring, hihi) maar het staat je goed (:Ziet er mooi uit ook waar je bent geweest met vakantie!

    Like

  3. Wat een leuk jurkje! En waaauw, je foto's, die zijn zo mooi! Waarom heb je nog zo weinig volgers op Bloglovin? Je blog is zo leuk en origineel! Ik volg je hoor 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s