favourites • june

June; • from the Roman goddess Juno, in the Greek mythology a counterpart of Hera. In Roman myth, Juno is the patron goddess of Rome. Juno is shown alternately as a cruel goddess and also known as the goddess of marriage and childbirth. 

Ik dacht: het is misschien wel interessant iets te weten te komen over de herkomst van de maand juni. Wie weet volgende keer iets over juli?

antwerpen

Het reisje naar antwerpen is natuurlijk onmisbaar in deze favourites. Ik heb er een lange tijd naar uitgekeken en heb het zo leuk gehad! Ook was het fijn om tussen de drukte door even weg te kunnen, samen met mijn klas en vriendinnen. En natuurlijk was het heerlijk om met mijn camera in mijn hand door een onbekende stad te wandelen.

all stars

Toen de zon ineens door begon te komen besefte ik me iets: zomerschoenen. Ik had nieuwe schoenen nodig (nouja, nodig is een groot woord). Witte all-stars staan al heeel lang op mijn lijstje en toen ik samen met mijn moeder naar de winkel ging om ze te passen, wilde ik ze nooit meer uitdoen. Ze zitten geweldig en ik ben er zo blij mee!!

mua palette

Op een of andere manier, als ik de Kruidvat in ga, koop ik altijd wat. Deze keer kwam ik een MUA  stand tegen. Ik was nog op zoek naar een goed oogschaduw palet en vond deze voor 6 euro! Ik ben verliefd op de Catacomb kleur. Ze hebben allemaal een lichte glitter en sommigen hebben iets meer of minder.

illustraties

”Als ik teken, komen mijn gedachten in een soort andere modus. Ik richt mijn blik op het papier, klem mijn potlood tussen mijn vingers en ben gefocust. Zodra ik even uit die trans raak moet ik glimlachen, het is zo fijn om eventjes ergens anders te zijn. In een eigen wereldje. –

Deze maand was voor mij de ontdekking van illustraties. Meestal teken ik poppetjes en eigenlijk doe ik niet anders, maar deze keer heb ik geëxperimenteerd en ik vond het geweldig.

pinterest

Pinterest is altijd al een van mijn favoriete apps geweest, maar deze maand leek het alsof ik het nog leuker vond dan anders. Ik ben mijn borden aan het hersorteren en heb de omslag veranderd, zodat het een groot geheel wordt. Als je houd van plaatjes kijken of verzamelen, dan is dit the place to be.

flowers

De bloembladeren golven als de zee. Sommigen strekken zich uit tot een volmaakte bloem, bij de rest vormt een groen cocon hun huisje. De zon sprankelt haar liefde om hen heen en laat ze bloeien tot de laatste ontpopt tot een klein natuurwonder. 
yeah, i like flowers. Dit zijn trosanjers en ik ben verliefd op deze bloemetjes. Ze behoren nu zeker tot één van mijn favoriete bloemsoorten!

Het is heerlijk om al mijn favorieten op een rijtje te zien, ik word er eigenlijk wel een beetje vrolijk van. En ik had een goed excuus om mijn bloemen te gebruiken! (Je gaat ze vast nog wel een paar keer zien!) Plus: dit is de eerste blogpost die ik op mijn nieuwe laptop schrijf! How exciting! Maar daar later meer over… 😉

xxx

geen van deze producten zijn gesponsord! 

8 thoughts on “favourites • june”

  1. Superleuke favorieten! Vind je schoenen heel mooi, lekker basic dus passen ook overal bij :)En je illustraties zijn echt prachtig! Ben ook pinterestfan, kan daar echt uren doorbrengen ;)xx

    Like

  2. Leuk lijstje! Die witte all stars zijn zo leuk, ik wil ze ook al een tijdje, misschien als ik mijn moeder lief aankijk hahaHeel mooi ook die tekeningetjes, als je meer maakt misschien een blogpostje erover? 🙂

    Like

  3. Leuke favorietjes, wat Antwerpen betreft ben ik het helemaal met je eens. In de voorjaarsvakantie ben ik er ook een dagje geweest en het was zo'n heerlijke stad. O, en ik vind je illustraties onwijs mooi, ben benieuwd naar meer van je tekenkunsten!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s