Dream cream lace dress

• dream cream laces •

Dit jurkje staat al sinds weet ik veel hoe lang op mijn wishlist. Ook heb ik Julia dit jurkje zien dragen en vond hem zó verschrikkelijk leuk staan. En dus besloot ik een aantal maanden geleden om de site eens op te zoeken. Ik durfde het steeds maar niet aan om hem te kopen, omdat het een bedrijf was waar ik geen ervaring mee had en het jurkje helemaal uit Amerika moest komen. En daarbij is het niet het goedkoopste kledingstuk ooit… Maar zoals je kunt zien… Ik heb het uiteindelijk toch gedaan en heb totaal geen spijt!

dress • chicwish

Het jurkje is van chicwish. De stof voelt aan als katoen en is van een goede kwaliteit. Hij komt ongeveer tot mijn knieën en heeft een prachtige creamy white kleur (of zoals het op de site staat: ivory). Ook heb ik niet lang hoeven wachten tot het jurkje aankwam, ik denk ongeveer 2 weken en er waren geen verzendkosten (dit is een optie, je kunt er ook voor kiezen om hem sneller binnen te krijgen maar dan betaal je wel iets meer)! Dit is zeker een jurkje dat mee gaat op vakantie en ik heel de zomer lang kan en ga dragen. En misschien daarna ook nog wel, een vest er over met een panty + laarsjes er onder. Ik kijk er nu al naar uit!

Er zal zeker weten deze zomer nog een outfitpost komen met dit jurkje, zodat jullie hem ook aan kunnen zien.

xxx

11 thoughts on “Dream cream lace dress”

  1. Oh hij is echt prachtig! Ik heb laatst ook een wit, kanten jurkje besteld. Kan niet wachten tot hij binnen is :). Het lijkt me inderdaad onwjjs tof om dit jurkje bij jou aan te zien in een zomerse outfit post.Trouwens, ik las je comment op mijn post; wat voor lens heb jij op de camera zitten? Liefs

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s