As blue as the sky


Zo blauw als de lucht,
waren haar ogen.
Zo groen als het gras,
ritselend door een zachte lentebries.
Zo geel als de zon,
die strelend met haar stralen op haar wangen vielen.

Zo voelde zij de lente.

Niet heel kort geleden deed ik mee met een winactie. En won. Het komt echt ongelooflijk vaak voor dat ik win (not)! Nee, zonder grappen, ik won een armbandje van @sieradenbymaud en was zo blij. Ik, het meisje dat meestal niks wint, had daadwerkelijk een prijs gewonnen. En wat voor een! Een week later kwam er een schattig versierde envelop mijn brievenbus in vallen met een prachtig armbandje, zo blauw als de lucht (om nog even terug te komen op het gedicht, haha).

wat vinden jullie er trouwens van? ik ben nogal onzeker over mijn dichtkunsten…


Op instagram kun je het profiel van Maud vinden (of klik op haar naam!). Onder de foto’s staan alle prijzen en je kunt ze bestellen via een DM, oftewel direct message. Alle sieraden zijn handgemaakt en zijn erg goed te betalen allemaal. Er is zelfs heel veel aandacht gestoken in de verpakking, wat ik erg kan waarderen. Er is niets leuker dan een vrolijke envelop op je mat vinden zodra je thuis komt!

Natuurlijk is het soms een beetje tricky om iets op instagram te bestellen, dus stel ik voor om soms even af te wachten tot je zeker weet dat het betrouwbaar is. Ook belangrijk is om eerst je ouders om toestemming te vragen! Ik raad het absoluut niet aan om zomaar je adres weg te geven. En met dit artikeltje kan ik dus ook laten zien dat deze instagrammer in ieder geval wel betrouwbaar is! 🙂

bestel jij wel eens iets op instagram?

xxx


ps. ik had laatst even een klein fangirl momentje toen chantal van oceaan groen een bericht had achtergelaten op mijn blog (sorry chantal, maar mijn hart liep echt even over van geluk). en al jullie berichtjes zijn altijd zo lief!!
ps. oh en oh my gosh bijna 10 volgers op bloglovin’! zo gaaf, dankjulliewel!!

5 thoughts on “As blue as the sky”

  1. Wat een leuk armbandje, ik ben jaloers! Heel mooi ook het gedichtje bovenaan, lijkt me leuk om meer van jouw gedichtjes voorbij te zien komen 🙂

    Like

  2. Wat een lief bericht! Ik kreeg tranen in mijn ogen (misschien stel ik me een beetje aan, maar dat was echt een super lieve reactie!!) xxx

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s