Zon, zee en #tbt

Het is misschien een beetje vroeg om over de zomer te beginnen, aangezien het net officieel lente is, maar na een sessie oude vakantiefoto’s bekijken leek het me een super leuk idee om dit met jullie te delen! Ik heb er een paar uitgezocht van elke vakantie, ook een beetje om te kijken hoe veel ik veranderd ben de laatste jaren (och, sentimenteel).

2010

Bovenaan een van de eerste selfies die ik ooit gemaakt heb! Met mijn kleine roze Samsung camera en een erg goede focus (maar niet heus).

2011

2012

Zoals je misschien kunt zien heb ik mijn beugel 3 vakanties lang gehad! Wat ben ik blij dat ik daar vanaf ben…

2013

2014

Dit is alweer 2 jaar geleden! Wat?! De tijd vliegt, zoals men dat zo mooi zegt. En stiekem kijk ik al heel erg uit naar de volgende vakantie. Wie weet zit ik over een paar jaar weer achter mijn computer, een throwback in elkaar te zetten.

Wat is jouw favoriete vakantieland? En kijk jij wel eens terug naar je oude vakantiefoto’s?

xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s