Warner Bros Harry Potter Studio Tour

Ja, dat is zeker een hele mond vol. Warner Bros Harry Potter Studio Tour. Maar, om het met één woord te omschrijven, ben ik erg snel klaar: Geweldig! Ik heb het zó naar mijn zin gehad en wou dat ik deze dag nog een keer kon beleven.


Voor jullie die niet weten wat deze tour inhoud, een kleine samenvatting… Deze Harry Potter tour is eigenlijk een grote expositie van alle Harry Potter film props die zijn gebruikt in de films. Van de Steen der Wijzen tot het gigantische schaalmodel (ja, je hoort het goed) van Zweinstein. Echt, ze hebben daar bijna alles. En als een waar Harry Potter fan moet je dit een keer in je leven gedaan hebben. Vind ik. 😉

Natuurlijk kon ik het niet laten om (heel veel) foto’s te maken. Dus hierbij geef ik jullie een inkijkje in mijn fantastische dag/de tour/harry potter hemel. Enjoy!

Ik was al helemaal overdonderd toen ik de Grote Zaal binnenstapte. Dit deel van de tour was begeleid, maar hierna mocht je zelf rondlopen.

Het was heel gaaf om al deze spulletjes te zien. En deze keer in het echt!

Fangirl momentje: JA! De echte Hogwarts Express op Station 9 3/4!

Een ultra charmante foto van mij, genietend van een glaasje Boterbier.

Dit gedeelte was buiten, en eigenlijk dacht ik dat het hier eindigde, maar dat was (gelukkig) niet zo! Er was nog een gebouw met nog veel en veel meer. Ik blij natuurlijk.
Follow my blog with Bloglovin

Hele gave concept art, prachtig gemaakt en iets om zeker te onthouden!

 En hier eindigt het, bij het miniatuur (zeg maar gerust mega-miniatuur). Ik kan het niet genoeg blijven zeggen: Wat een topdag!

xxx

Follow my blog with Bloglovin

5 thoughts on “Warner Bros Harry Potter Studio Tour”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s