London Haul

Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad afgelopen week in Londen! Ik heb een blogpost geschreven over wat ik heb gedaan, maar daar zul je nog even op moeten wachten, want de foto’s zijn nog niet bewerkt. Vandaag dus een andere post…
Natuurlijk heb ik heel veel geshopt in Londen! Zeker omdat sommige producten alleen in Engeland te verkrijgen zijn was dit mijn kans 😉 En daarom deel ik al mijn aankopen met jullie, zowel hier op mijn blog als op Youtube! Als je op de namen onder de foto’s klikt ga je naar de webshop!

Zoella Collar Bag – Superdrug
Zoella Just Say Yes – Superdrug

Vintage notebooks – Waterstones
Alice in Wonderland Button – Pollock’s Toy Shop

Chocolate Frog – Harry Potter (Warner Bros Studios)

Sleek Matte Me Lip Cream in Petal – Superdrug
Collection Lasting Perfection – Superdrug

Tanya Burr Nail Polish in frosting cupcakes – Superdrug
Tanya Burr Eye Palette in fairytale – Superdrug

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s