OPI nagellak

Hoi allemaal. Vandaag heb ik niet zo veel te zeggen eigenlijk, maar heb wel wat leuke plaatjes geschoten van mijn OPI nagellak stash. Ik wilde er eigenlijk geen review over schrijven, maar had wel een leuk idee voor de setting, en dus heb ik nu een post met lekker veel foto’s. Ik zal de namen van de kleuren erbij zetten.

Achterste rij: Here Today… Aragon Tomorrow (donkergroen), Incognito in Sausalito (donkerblauw)
Voorste rij: (ik denk) Red Hot Rio (rood/oranje, First Class Desires (aubergine en goud), Peace & Love & OPI (parelmoer) en (ik denk) Pink Flamenco (paars)

2 thoughts on “OPI nagellak”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s