Swan Market

Hoi! 
Deze keer een blogpost over mijn favoriete markt! De Swan Market. Eigenlijk kun je een beetje aan de naam zien wat het is. Een markt waar ze zwanen verkopen. Nee, grapje. Het is wel een markt, maar er zijn veel leukere dingen te koop dan zwanen (tenzij je een grote zwanenfanaat bent). Er staan kraampjes van allemaal zelfstandige winkeltjes en soms hebben de bedrijven die er een kraampje hebben alleen een webshop. Als je van interieur, sieraden en lekkere (homemade) hapjes houdt is dit zeker iets voor jou! Er wordt allerlei kleding verkocht en er staan ook leuke vintage kraampjes tussen. De meesten verkopen sieraden, van armbandjes tot oorbellen. 


Zelf ben ik twee keer naar de Swan Market geweest en je ziet altijd weer nieuwe dingen. De laatste keer dat ik ging was in Rotterdam, maar als dat veel te ver is: vrees niet! De Swan Market heeft elke keer een andere locatie.
 
Vorige keer heb ik twee "bedeltjes" gekocht voor aan een ketting. (Ik moet nog steeds de kettinkjes kopen)  Heb jij ooit de Swan Market bezocht? Of zou je het willen bezoeken? 

Fijne valentijnsdag iedereen!


			

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s