It’s Christmas Time!

Hoi!

(Ik post vandaag en morgen, omdat ik het zo leuk vind!) De kerstvakantie is eindelijk begonnen! Tijd voor twee weken relaxen en gezellig kerst vieren (en een beetje huiswerk maken). Ik ben uitgeput van mijn toetsweek en kan wel wat vrije tijd gebruiken. Om een beetje in de kerst sferen te komen heb ik een paar leuke afbeeldingen opgezocht die mij doen verlangen naar een witte kerst en inspiratie geven voor het komende seizoen!
Misschien een blogpost over warme drankjes?

Met deze afbeeldingen heb ik ook een achtergrond gemaakt voor mijn computer. Ik zal later een blogpost maken over hoe ik dit voor elkaar heb gekregen zodat jullie er zelf ook een kunnen maken!
Waardoor raken jullie in de kerstsfeer? I’d love to know!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s