Me, myself and my blog

Hoi!
Ik wil niet meteen met de deur in huis vallen, dus daarom maak ik eerst een introductie-post! In deze blogpost ga ik wat over mijzelf vertellen en waarom ik deze blog heb gemaakt. Dan heb je een beetje een idee met wie je te maken hebt en wat je kunt verwachten van mijn komende posts!
Allereerst stel ik me even voor. Hallo, ik ben Eva. (Leuk je te ontmoeten!) Ik ben 16 jaar en heb veel hobby’s. Ik hou erg van creatief bezig zijn. Mijn hobby’s zijn namelijk lezen, schrijven, tekenen, sinds kort ook bloggen, shoppen, fotograferen en filmpjes maken (maar daar hoor je later nog wat over!). Ik hou heel erg van katten en van Youtube 🙂
Ik met een bagel 😀

Waarom ben ik een blog begonnen? Een van mijn hobby’s is schrijven, zoals je hier boven hebt kunnen lezen, en het is natuurlijk super om dit te combineren met mijn liefde voor fotografie! Dit is de ultieme mix voor mij. Wat me er uiteindelijk toe heeft gezet deze blog te beginnen zijn toch wel de grote bloggers, zoals Zoella (mijn favoriet!), D is for Dazzle en Jiami. Zij zijn inspirerende meiden en mijn grote voorbeelden. Toch ben ik ook heel nerveus om dit online te zetten, daarover wil ik heel eerlijk zijn. Ik ben niet iemand die alles snel op social media deelt, omdat ik bang ben dat mensen mij gaan beoordelen. Dus als je dit leest heb ik waarschijnlijk die knop omgezet en heb ik het toch aangedurfd een blog te beginnen! 

De onderwerpen die ik op deze blog wil gaan behandelen zijn echt dingen die mij inspireren en blij maken. Dit gaat van DIY’s tot reviews op boeken. Ik denk dat je mijn blog wel in de categorieën Fashion en Lifestyle zou kunnen zetten. Maar misschien gaan mijn toekomstige blogpost wel heel wat anders worden, you never know what will happen. In de vakanties post ik twee keer per week (donderdag en zondag!) en in schoolweken één keer per week, namelijk op zondag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s